Ushtria filipineze vret shtatë rebelë
Faqja 1 e 1
Manila, 7 mars – Trupat filipineze kanë vrarë të paktën 7 militantë nga grupi Abu Sayyaf gjatë në sulmi ajror në jug të vendit, deklaruan zyrtarët.
Nuk është e qartë nëse një person i lidhur me militantin e kërkuar malajzian Zulkipli Bin Hir, i njohur gjithashtu si Marwan gjendet në mesin e të vrarëve.
Një ushtar filipinez është lënduar gjatë sulmit në ishullin Siasi, afër ishullit kryesor Jolo, tha gjeneral brigade Rustico Guerrero.
Abu Sayyaf është grupi më i vogël dhe më radikal islamik në jug të Filipineze.
Manila, 7 mars – Trupat filipineze kanë vrarë të paktën 7 militantë nga grupi Abu Sayyaf gjatë në sulmi ajror në jug të vendit, deklaruan zyrtarët.
Nuk është e qartë nëse një person i lidhur me militantin e kërkuar malajzian Zulkipli Bin Hir, i njohur gjithashtu si Marwan gjendet në mesin e të vrarëve.
Një ushtar filipinez është lënduar gjatë sulmit në ishullin Siasi, afër ishullit kryesor Jolo, tha gjeneral brigade Rustico Guerrero.
Abu Sayyaf është grupi më i vogël dhe më radikal islamik në jug të Filipineze.
Similar topics
» Shtatë gjëra që e prishin agjërimin
» Ushtria ndërton ” Xhami” në poligonin për gjuajtje me armë në North Yorkshire
» Atentatori vetëvrasës në Pakistan vret 10 persona
» Devoll, vret gruan me sepatë, plagos vajzën
» Shtatë vepra, shpërblimet e të cilave i vazhdojnë njeriut në varr pas vdekjes së tij
» Ushtria ndërton ” Xhami” në poligonin për gjuajtje me armë në North Yorkshire
» Atentatori vetëvrasës në Pakistan vret 10 persona
» Devoll, vret gruan me sepatë, plagos vajzën
» Shtatë vepra, shpërblimet e të cilave i vazhdojnë njeriut në varr pas vdekjes së tij
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi