Ecin vitet sikurse uji ne lum
Faqja 1 e 1
Ecin vitet sikurse uji ne lum
Ulur prane dritares po mendoj? Sa shum jam ritur sa shpejt kan ecur vitet; cka arita un deri tash ? Me sillen ne kok shum mendime .me kujtohet femijeria ime me kujtohen ato ditet e shkolles filllore / me kujtohen ato shoqet e mia .e them me vehte ;po tani qka ? Tash jam ne mesin e yjeve ne mesin e atyre qe shendrisin me shami mbi kok .shendrisin boten .mar lapsin te shkruaj e nga sty me rjedhin lotet .me rjedhin lot gezimi e mallengjimi .gezohem kur e di ku po shkollohem .gezohem ku r ndegjoj fljalen e allahut te madheruar /kur lexoj kuranin edhe muret ndegjojn . Lot mallengjimi kam kur me kujtohet familja ;. Kur me kujtohen prinderit e mi lotet me rjedhin sikur shi qe bie pa pushim .me kujtohen fjalet e babit tim kur me thoshte ; mesoje fjalen e allahut bija ime se ma von do tja dish vleren . Kur me sillen ne kok keto mendime maar librat dhe i shfletoj .te kerkoj diturite te qej thesarin e qmuar .tani me nuk jam e vogel te luaj me lodra .tash vertet jam ritur dhe mund ta arij ate qe synoj .dua te jem nje vajze ashtu siq udheron allahu . Prandaj te ngutemi sepse vitet ecin shpejt......?
melika- Moderator
- Numri i postimeve : 193
Data e Anëtarësimit : 15/04/2010
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi