O All-llah ...
Faqja 1 e 1
O All-llah ...
O Allah me jep nga dashuria Jote, sa ka dhe ne toke e sa ka qiell mbi koke!
O Allah na afro drejte Teje,na shty te vrapojme drejte Teje!
O Allah na hap dyert e Meshires Tende!
O Allah na zbut syte me lote te besimit!
O Allah na zbut zemrat tone me embesli te imanit!
O Allah sa afer te kam, dua te te flas me gjuhen e sinqeritetit, me fytyren e zdritur dhe me shpirt te dorezuar ndaj Teje!
O Allah na meso ato te mira qe i ke mesuar te zgjedhurit Tend, Muhamedit a.s. na bejme per tjeret pishtare ndriques e per veten oqean te veprave te mira!
O Allah mos na le te jetojme as nje çast me harresen se Ti je mbi kokat tona, se Ti je sheruesi i trupit dhe shpirtit!
O Allah Ti je kujdestari im ne dunja dhe ahiret!
O Allah kur nata te me mbulon atehere mbulom me meshire, kur te afrohet erresira Ti me ndriqo e kur te jem vetmuar Ti me bej shoqeri!
O Allah kur une te harroj me qorto dhe me perkujto!Me perkujto diten e veshtire qe te ndjehem i cliruar nga dunjaja me kujto shperblimin Tend qe te garoj per vendin me te larte te xhennetit!
O Allah me bej te kaloj ditet dhe natet tua me besim te plote te Ti ,me bindje dhe me mall per Ty!
O Allah me ndihmo kur nuk di te therras per ndihme kur askush sme degjon !
O Allah qe me krijove me kujto se jam krijese e Jotja dhe jo rob i asaj qe shoh, degjoj apo mendoj!
O Allah mi lidh veprat e mira ne zinxhire te pazgjidhur per te cilat do te kapem!
O Allah me meso fjalen Tende te Larte e o Allah mbill ato ne mendje time, ne zemren time te valvit fjala Allahu Ekber!
O Allah me shto miresi e dashuri per tjeret dhe me largo nga urrejtja dhe e keqja!
O Allah me perul ,me perul ,me perul,nenshtroje zemren e padevotshme,shpirtin e pangishem,diturine e padobishme,nenshtroji o Allah!
O Allah mos na deno me harresen ndaj Teje mos na deno me largim prej ibadetit tend, me shkaterrim te veprave per shkak mendjemadhesise dhe syfaqesise!
O Allah, na prish qefin duke menduar per vdekjen, rrenoi epshet e deshirat!
Rrenoi dhe mesoja perjetesine shpirtit!
Falenderuar qofte Allahu xh.sh. te Ai eshte kthimi dhe llogaria!
Ebu Beker- Anëtarë Aktiv
- Numri i postimeve : 300
Data e Anëtarësimit : 09/01/2010
Similar topics
» Fjala “LA ILAHE IL-LALL-LLAH
» Disa fjalë për “LA ILAHE IL-LALL-LLAH
» Dobitë e dëshmisë së fjalës La ilahe il-lall-llah në jetën e njeriut
» Disa fjalë për “LA ILAHE IL-LALL-LLAH
» Dobitë e dëshmisë së fjalës La ilahe il-lall-llah në jetën e njeriut
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi