Bilanci zyrtar: Më shumë se 340 të vdekur nga tërmeti në Kili
Faqja 1 e 1
Tre javë pas tërmetit shkatërrues në Kili, autoritetet vendore kanë korigjuar numrin e viktimave duke e ulur edhe më tej.
Sipas një bilanci të ministrisë së Brendshme jetën kanë humbur më shumë se 340 njerëz.
Në rreth 60 raste të tjera po hetohet ende për rrethanat e vdekjes. Në raportet e mëhershme numri i të vdekurve ishte nga 500 ose edhe në 700 vetë. Tërmeti më 27 shkurt ishte i fuqisë 8,8.
Dy milionë banesa u dëmtuan. Mijëra shkolla u shembën ose u mbyllën. Dëmet në infrastrukturë llogariten në miliarda. /dw/
Tre javë pas tërmetit shkatërrues në Kili, autoritetet vendore kanë korigjuar numrin e viktimave duke e ulur edhe më tej.
Sipas një bilanci të ministrisë së Brendshme jetën kanë humbur më shumë se 340 njerëz.
Në rreth 60 raste të tjera po hetohet ende për rrethanat e vdekjes. Në raportet e mëhershme numri i të vdekurve ishte nga 500 ose edhe në 700 vetë. Tërmeti më 27 shkurt ishte i fuqisë 8,8.
Dy milionë banesa u dëmtuan. Mijëra shkolla u shembën ose u mbyllën. Dëmet në infrastrukturë llogariten në miliarda. /dw/
Similar topics
» Kinë: 400 të vdekur nga tërmeti
» Më shumë se 200 të vdekur në Nigeri
» Komisioneri i Qeverisë Federale në Somali u vra dhe një tjetër Zyrtar
» Kili, 452 viktima te identifikuara
» Regjistrohen dy tërmete të reja në Kili
» Më shumë se 200 të vdekur në Nigeri
» Komisioneri i Qeverisë Federale në Somali u vra dhe një tjetër Zyrtar
» Kili, 452 viktima te identifikuara
» Regjistrohen dy tërmete të reja në Kili
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: